Για Αποτρίχωση με Laser ή Αφαίρεση Τατουάζ Καλέστε Τώρα στο +30 210 723 2932 | info@karalexis.gr | English Ελληνικά

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

  FULL ΠΟΔΙΑ - ΜΑΣΧΑΛΕΣ και ΜΠΙΚΙΝΙ

  Με τα Laser Αποτρίχωσης Alexandrite Candela-Pro με Μόνο 130€/Συνεδρία και με Diode Laser GME με Μόνο 80€/Συνεδρία!

  Συνήθως χρειάζονται 5-8 συνεδρίες ανά ενάμιση μήνα περίπου.

  Αποτρίχωση με Laser (λέιζερ) στην Αθήνα

  Η αποτρίχωση με laser στην Αθήνα, στην εξειδικευμένη κλινική μας Derma Hair Clinic, είναι πλέον η πιο αποδεκτή μέθοδος για την θεραπεία της τριχοφυΐας του προσώπου και του σώματος. Η μέθοδος της ριζικής αποτρίχωσης με Laser βασίζεται στη φωτοθερμόλυση. Με τον τρόπο αυτό προκαλείται καταστροφή της τρίχας.

  Η αποτρίχωση με laser αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης, ωστόσο κάποιες γυναίκες δεν γνωρίζουν ακόμη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για αυτήν.

  Μήπως ήρθε η ώρα να πείτε τέλος στα ξυραφάκια, το κερί και τις κρέμες αποτρίχωσης;  Το αποτέλεσμα τους εξάλλου δεν είναι οριστικό αλλά προσωρινό. Μπορείτε να φανταστείτε μια ζωή με λεία και απαλή επιδερμίδα για πάντα; Η αποτρίχωση με laser μπορεί να την κάνει πραγματικότητα. To laser δρα κατά του προβλήματος της τριχοφυΐας και προσφέρει μόνιμο και οριστικό αποτέλεσμα. Τα πλεονεκτήματά του είναι τα εξής :

  • Άμεσα και ορατή μείωση της τριχοφυΐας
  • Ασφαλής, ανώδυνη και μόνιμη αποτρίχωση
  • Τέλος στην ταλαιπωρία του ξυρίσματος
  • Είναι Ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος
  • Παράγει μια ακίνδυνη δέσμη φωτός
  • Υπερτερεί σε ακρίβεια και ταχύτητα

  Που μπορεί να εφαρμοστεί και ποιοι τύποι δέρματος είναι κατάλληλοι;

  Η αποτρίχωση γίνεται αποκλειστικά στη στοχευμένη περιοχή, αφήνοντας ανέπαφη τη περιβάλλοντα περιοχή. Σε ευαίσθητα δέρματα που προκαλούνται ερεθισμοί από τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης, το laser αποτελεί τη μόνη ιατρικώς αποτελεσματική λύση.

  Μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε εμφανίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα :

  • πρόσωπο και λαιμός (άνω χείλος, ζυγωματικά, φρύδια, πηγούνι, παρειές, ζυγωματικά)
  • σώμα (στήθος, πλάτη, κοιλιά, πόδια, χέρια, γλουτοί, μασχάλες, μπικίνι)

  Με την πάροδο των συνεδριών, οι ανεπιθύμητες τρίχες μειώνονται αισθητά και γίνονται πιο λεπτές. Η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας εξαρτάται από τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται, το χρώμα της τρίχας και του δέρματος, την περιοχή εφαρμογής καθώς και την ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών. Ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα χρειάζονται επαναληπτικές συνεδρίες. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι πιο σκούρες και καστανές τρίχες αναγνωρίζονται και απορροφούνται καλύτερα από τις ακτίνες του laser.

   

  Laser Αποτρίχωση, συνεδρίες και συχνότητα επισκέψεων

  Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστούν διαφέρει από άτομο σε άτομο. Συνήθως απαιτούνται 5-8 συνεδρίες για την οριστική απαλλαγή από την τριχοφυΐα. Η επανάληψη τους πρέπει να πραγματοποιείται σε διάστημα 1-2 μηνών, ανάλογα με το είδος και την πυκνότητα της τρίχας.  

  Τιμές Αποτρίχωσης με Laser

  Το κόστος ποικίλει ανάλογα με την περιοχή της αποτρίχωσης. Ρόλο παίζει το μέγεθος , ο αριθμός των χτυπημάτων με το λέιζερ και η δυσκολία εφαρμογής σε κάποιες  ευαίσθητες περιοχές.  Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλές περιοχές, παρέχουμε ένα πακέτο-τιμής, η οποία είναι πολύ πιο συμφέρουσα .

   

  Θεωρείται ανώδυνη θεραπεία;

  Ο πόνος είναι μηδαμινός και συνήθως εξαρτάται από το χρώμα της επιδερμίδας και την ποιότητα της τρίχας. Η αίσθηση που δημιουργείται είναι αυτή του ελαφρού καψίματος. Με την πάροδο των συνεδριών, ο πόνος μειώνεται καθώς μειώνεται και η πυκνότητα της τρίχας. Ωστόσο, θεωρείται πρέπον να εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα πριν την αποτρίχωση στην υποψήφια περιοχή, και ειδικά στις ευαίσθητες περιοχές όπως είναι το μπικίνι.

   

  Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη και Διοδικό

  Το laser στοχεύει στην καταστροφή του θύλακα της τρίχας, ώστε να καταστραφεί η ρίζα και να μη μπορεί να φυτρώσει νέα.

  Η αποτρίχωση με laser πρέπει να πραγματοποιείται μετά την εφηβεία, καθώς προϋποθέτει τη διαμόρφωση της τελικής εικόνας της τρίχας. Καλό θα ήταν να αποφεύγεται η αποτρίχωση με laser κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

  Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη υπερτερεί έναντι των άλλων μεθόδων σε αποτελεσματικότητα. Το Διοδικό Laser στοχεύει σε πιο καστανές τρίχες σε σχέση με το Αλεξανδρίτη.

  Στη Derma Hair Clinic διαθέτουμε τα 2 παγκοσμίως κορυφαία laser Alexandrite Pro Candela αμερικάνικης κατασκευής που θεωρείται το πιο αποτελεσματικό λέιζερ διεθνώς, και το γερμανικής κατασκευής Diode Laser GME, που είναι πιο κατάλληλο για πιο μαυρισμένους τύπους δέρματος.

  Laser Αποτρίχωση και κίνδυνοι. Πόσο ασφαλές είναι;

  Η αποτρίχωση με laser αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη θεραπεία απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Είναι εύκολη, αποτελεσματική και κυρίως ασφαλής μέθοδος. Η προστασία των ματιών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιτυγχάνεται με τη χρήση ειδικών γυαλιών που καλύπτουν το ανάλογο μήκος κύματος. Τέλος, η εκπαίδευση και η εμπειρία, καθώς και η τήρηση των κανόνων υγιεινής του χώρου αποτελούν παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας.

  Είναι σημαντική η επιλογή του κατάλληλου δερματολόγου καθώς και της κατάλληλης κλινικής που να διαθέτει σύγχρονο και άρτιο εξοπλισμό καθώς και το Laser να εφαρμόζεται από πιστοποιημένο προσωπικό και υπό την καθοδήγηση Δερματολόγου.

  Αντενδείξεις ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Ως ανεπιθύμητη ενέργεια μπορεί να θεωρηθεί ο τοπικός ερεθισμός που υποχωρεί μετά από λίγες ώρες.

   

  Χρήσιμες συμβουλές

  -Την καλύτερη περίοδο για την αποτρίχωση με laser αποτελεί ο χειμώνας.

  -Αφήστε τις τρίχες στην περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε να μεγαλώσουν τόσο ώστε να είναι ορατές.

  -Σε περίπτωση ερεθισμού μετά την αποτρίχωση, συνύστανται ενυδατικές κρέμες και κρύα επιθέματα.

  -Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για τις επόμενες 24-48 ώρες μετά την αποτρίχωση. Επίσης, μην χρησιμοποιήσετε καμία άλλη μέθοδο τεχνητού μαυρίσματος.

  -Αποφύγετε το χλώριο για τις επόμενες 24 ώρες μετά την αποτρίχωση.

  -Η ενυδάτωση μετά την αποτρίχωση χρήζει μεγάλης σημασίας.

  -Η χρήση προϊόντων ομορφιάς επιτρέπεται μετά την υποχώρηση της ερυθρότητας.

  -Αποφύγετε την αποτρίχωση κατά τη διάρκεια των διακοπών, όταν το δέρμα είναι μαυρισμένο.

  -Την ημέρα της συνεδρίας με Laser το δέρμα θα πρέπει να είναι καθαρό, χωρίς ενυδατική κρέμα και αρώματα.

  Derma Hair Clinic – η κατάλληλη κλινική για αποτρίχωση με laser

  H Derma Hair Clinic είναι διακεκριμένη κλινική από διεθνείς οργανισμούς. Έχει βραβευτεί για την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών της. Διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς. Ο δερματολόγος Δρ. Απόστολος Καραλέξης, είναι πάντα παρών κατά τη διάρκεια των διαδικασιών, επιβλέποντας και εξασφαλίζοντας ασφάλεια και εγγυημένα αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες, καλώντας στο 210 723 2932 . Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και πείτε τέλος στην τριχοφυΐα.

   

   

  Δρ. Απόστολος Καραλέξης στα ΜΜΕ

  Γιατί Να Μας Επιλέξετε

  Ποια είναι τα σημεία υπεροχής της κλινικής μας στην αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ και στην αποτρίχωση με laser, καθώς και όλων των υπηρεσιών αισθητικής προσώπου και δέρματος;

  Πολυετής εμπειρία

  Διαθέτουμε εμπειρία άνω των 20 ετών στο αντικείμενο της αποτρίχωσης και της αφαίρεσης τατουάζ με laser, χρησιμοποιώντας ανώδυνες μεθόδους χωρίς σημάδια.

  Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός

  Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα laser στην αγορά, ώστε να σας προσφέρουμε ταχύτατες και αποτελεσματικές συνεδρίες με γνώμονα πάντα τη δική σας ευκολία και ικανοποίηση.

  Θετικές Κριτικές

  Ανάμεσα στους ασθενής που μας εμπιστεύτηκαν συγκαταλέγονται επώνυμοι, επιστήμονες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Στα μάτια των πελατών μας βλέπουμε πολύ ιδιαίτερες προσωπικότητες και εξετάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και με προσήλωση για ένα αισθητικά άριστο αποτέλεσμα.

  Εύκολη πρόσβαση

  Η Derma Hair Clinic βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στα 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής. Πλήθος αξιόλογων ξενοδοχείων βρίσκονται πλησίον της κλινικής.

  Συνεχής Εκπαίδευση

  Ο Δερματολόγος Δρ. Απόστολος Καραλέξης είναι Στρατιωτικός Ιατρός , Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και έχει 20ετή κλινική εμπειρία στη δερματολογία και δερματοχειρουργική. Συμμετέχει συχνά σε συνέδριά με σκοπό να ενημερώνεται για τις νέες τεχνικές και μεθόδους.

  Προσιτές Τιμές

  Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ανθρώπινη προσέγγιση, η επικοινωνία, η κατανόηση και το ενδιαφέρον. Προσφέρουμε προσιτές τιμές.

  Επικοινωνία

  Δρ. Καραλέξης Απόστολος

  Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
  Μετεκπαιδευθείς στις Η.Π.Α. στην Δερματοχειρουργική

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
  ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Για να συνεχίσετε την περιήγηση στον ιστότοπο συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.     Προτιμήσεις