Για Αποτρίχωση με Laser ή Αφαίρεση Τατουάζ Καλέστε Τώρα στο +30 210 723 2932 | info@laser-removal.gr

  Αποτρίχωση με Laser, αποτρίχωση laser στην Αθήνα, 100%

  Η αποτρίχωση με laser στην Αθήνα, στην πολύ εξειδικευμένη κλινική μας Derma Hair Clinic, είναι πλέον η πιο αποδεκτή μέθοδος για την θεραπεία της υπερτρίχωσης του προσώπου και του σώματος. Η νέα μέθοδος ριζικής αποτρίχωσης με Laser βασίζεται στη φωτοθερμόλυση. Με τον τρόπο αυτό προκαλείται καταστροφή της τρίχας. Είναι δυνατόν 100%;  Πώς γίνεται αυτό;

  Η απόλυτη αποτρίχωση επιτυγχάνεται με την απενεργοποίηση του θυλάκου της τρίχας από την θερμική ενέργεια, που παράγεται από την ακτίνα του laser. Έτσι δεν επηρεάζονται τα υπόλοιπα στοιχεία του δέρματος.

  Οι παλαιότερες μέθοδοι αποτρίχωσης απαιτούν προσπάθεια πολλών ετών, είναι συχνά επώδυνες, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος πρόκλησης μολύνσεων όπως θυλακίτιδας, ευρυαγγειών και ουλών στο δέρμα. Ξεχάστε πια ταλαιπωρία και πόνο, τέρμα οι αποτριχωτικές κρέμες, τα ξυραφάκια και το κερί.

  Ποιές περιοχές του δέρματος μπορούν να υποβληθούν σε θεραπεία αποτρίχωσης με laser;

  Το laser αποτρίχωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε αμέσως παρακάτω.

  • πρόσωπο και λαιμός (άνω χείλος, ζυγωματικά, φρύδια, πηγούνι, παρειές, ζυγωματικά)
  • σώμα (στήθος, πλάτη, κοιλιά, πόδια, χέρια, γλουτοί, μασχάλες, μπικίνι)

   

  Laser Hair RemovalΣτην Κλινική μας διαθέτουμε 2 εξελιγμένα συστήματα Lasers το ALexandrite Candela-Pro made in USA και  το Diode Laser GME  made in Germany που καταφέρνουν να διώξουν ακόμη και την πιο δύσκολη τριχοφυία

  Δείτε τη διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Μόνιμα αποτελέσματα. Κορυφαία τεχνολογία.

  Σε τι υπερτερεί το Λέιζερ στην αποτρίχωση;

  Το Laser στην αποτρίχωση έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα και παρουσιάζονται αμέσως παρακάτω. Φυσικά, μπορείτε να απευθυνθείτε στην τηλεφωνική μας υποστήριξη, δωρεάν, για να ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες.

  Ακρίβεια:  Το laser δρα επιλεκτικά μόνο στον τριχικό θύλακο και αφήνει ανέπαφα τα υπόλοιπα στοιχεία του δέρματος και τους γύρω ιστούς.

  Ταχύτητα: Με τα σύγχρονα μηχανήματα Laser που διαθέτουμε Alexandrite Pro Candela made in USA και Diode Laser GME made in Germany η αποτρίχωση είναι αποτελεσματική και ταχύτατη.

  Κατάλληλο για κάθε περιοχή του σώματος: Σε αντίθεση με τις παλαιότερες μεθόδους αποτρίχωσης, το laser  ρυθμίζεται ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας και τον φωτότυπο του δέρματος. Έτσι επιτυγχάνεται η εξάλειψη της τριχοφυΐας σε κάθε μέρος του σώματος. Με τον συνδυασμό και των 2 Laser που διαθέτουμε δεν αντιστέκεται ακόμη και η πιο έντονη τριχοφυΐα.

  Παρέχει μόνιμα αποτελέσματα: Με τις επαναλαμβανόμενες συνεδρίες η τρίχα αποδυναμώνεται σταδιακά, λεπταίνει και αραιώνει, με συνέπεια ο κύκλος της ζωής της να μειώνεται δραματικά.

  Value for money: Η αποτρίχωση με Laser σε βάθος χρόνου συμφέρει οικονομικά γιατί δεν απαιτείται η συχνότατη προσέλευση για την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τις παλαιότερες μεθόδους που μπορεί σαν κόστος να είναι μικρότερες αλλά που σε βάθος χρόνου η δαπάνη των χρημάτων είναι μεγαλύτερη.

  Ποιός είναι ο υπεύθυνος γιατρός;

  Ο υπεύθυνος γιατρός της κλινικής μας είναι ο Δερματολόγος Δρ Καραλέξης Απόστολος ο οποίος είναι Στρατιωτικός ιατρός με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ στη Δερματοχειρουργική και στα Lasers

  Το ιατρικό δυναμικό της Derma Hair Clinic με μακροχρόνια εξειδίκευση και κατάρτιση στην χρήση των laser, σας ενημερώνει υπεύθυνα και εγγυάται το αισθητικό αποτέλεσμα, που περιμένετε.

  Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης με laser;

  Ναι, το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης με Laser είναι μόνιμο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα φυσικά, διότι είναι ο μοναδικός τρόπος για την οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη  τριχοφυΐα. Συνήθως χρειάζονται από 5-8 συνεδρίες ανά 1,5 μήνα περίπου. Στόχος της θεραπείας είναι η καταστροφή της τρίχας στην αναγενή φάση της ανάπτυξή της.

  Στην DermaHair εγγυούμαστε το πολύ καλό αποτέλεσμα και την ποιοτική αποτρίχωσή σας.

  Υπάρχουν παρενέργειες από την Αποτρίχωση με Laser;

  Σε καμία περίπτωση η αποτρίχωση με τα Laser, που διαθέτει η κλινική μας δεν προκαλεί παρενέργειες. Αυτό συμβαίνει και λόγω της άριστης κατάρτισης του προσωπικού, αλλά και διότι και τα 2 Laser μας έχουν πιστοποίηση CE.

  Το laser δεν είναι ραδιενεργός ακτινοβολία.

  Κατά την διάρκεια της θεραπείας υπάρχει μια ανεκτή ήπια δυσφορία, η οποία με τα εξελιγμένα  συστήματα ψύξης δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Σε ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές υπάρχει η δυνατότητα επάλειψης με ειδική κρέμα που προκαλεί αναισθησία 1 ώρα πριν τη συνεδρία. Η μόνη πιθανή παρενέργεια είναι μία ελαφρά ερυθρότητα του δέρματος μετά την θεραπεία η οποία διαρκεί για λίγη ώρα.

  Ποια είναι τα πιο αποτελεσματικά Laser για αποτρίχωση;

  Τα πιο αποτελεσματικά λέιζερ διεθνώς είναι τα ιατρικά λέιζερ με εξέχοντα τον Alexandrite, Αλεξανδρίτη και το Δυοδικό, Diode που διαθέτουμε στην Κλινική μας. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα επενδύσαμε στα καλύτερα Λέιζερ Αμερικανικής και Γερμανικής προέλευσης

  Προετοιμασία πριν από την αποτρίχωση

  Η περιοχή που θα αποτριχωθεί θα πρέπει να είναι ξυρισμένη 2-4 ημέρες πριν την πρώτη εφαρμογή του Λέιζερ. Η επόμενη συνεδρία θα πρέπει να πραγματοποιείται αμέσως μόλις η τρίχα αρχίζει και κάνει την εμφάνισή της δηλαδή μετά 1-2 μήνες και δεν απαιτείται εκ νέου ξύρισμα. Η χρονική διάρκεια της  κάθε συνεδρίας εξαρτάται καθαρά από την έκταση της κάθε περιοχής. Έτσι για την αποτρίχωση του άνω χείλος συνήθως απαιτούνται από 1-2 λεπτά, ενώ για την αποτρίχωση στα πόδια 30-60 λεπτά.

  Το ιατρικό δυναμικό της Derma Hair Clinic με μακροχρόνια εξειδίκευση και κατάρτιση στην χρήση των laser, σας ενημερώνει υπεύθυνα και εγγυάται το αισθητικό αποτέλεσμα, που περιμένετε.

  Δρ. Απόστολος Καραλέξης στα ΜΜΕ

  Γιατί Να Μας Επιλέξετε

  Ποια είναι τα σημεία υπεροχής της κλινικής μας στην αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ και στην αποτρίχωση με laser, καθώς και όλων των υπηρεσιών αισθητικής προσώπου και δέρματος;

  Πολυετής εμπειρία

  Ύπαρξη εμπειρίας άνω των 20 ετών στο αντικείμενο της αποτρίχωσης με laser και της αφαίρεσης ταττοο με ανώδυνες μεθόδους χωρίς σημάδια. Ελάτε για μία ριζική ολική αποτρίχωση σώματος!

  Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός

  Διαθέτουμε τα καλύτερα laser στην αγορά, ώστε να σας προσφέρουμε ταχύτατες και αποτελεσματικές συνεδρίες με γνώμονα πάντα τη δική σας ευκολία και ικανοποίηση.

  Θετικές Κριτικές

  Επώνυμοι, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, είναι ανάμεσα στους ικανοποιημένους που εμπιστεύτηκαν την κλινική μας. Στα μάτια των πελατών μας βλέπουμε πολύ ιδιαίτερες προσωπικότητες και εξετάζουμε κάθε περίπτωση χωριστά και με προσήλωση για ένα αισθητικά άριστο αποτέλεσμα.

  Εύκολη πρόσβαση

  Η κλινική Dermahair βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στα 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής. Πλήθος αξιόλογων ξενοδοχείων βρίσκονται πλησίον της κλινικής.

  Συνεχής Εκπαίδευση

  Ο Δερματολόγος Κος Καραλέξης είναι Στρατιωτικός Ιατρός , Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και έχει 20ετή κλινική εμπειρία ση δερματολογία και δερματοχειρουργική.

  Προσιτές Τιμές

  Η ανθρώπινη προσέγγιση, η επικοινωνία, η κατανόηση και το ενδιαφέρον είναι τα στοιχεία, που κάνουν τη βασική διαφορά μας από τους άλλους, πάντα σε προσιτές τιμές.

  Επικοινωνία

  Δρ. Καραλέξης Απόστολος

  Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
  Μετεκπαιδευθείς στις Η.Π.Α. στην Δερματοχειρουργική