Για Αποτρίχωση με Laser ή Αφαίρεση Τατουάζ Καλέστε Τώρα στο +30 210 723 2932 | info@laser-removal.gr

  Βotulinum toxin, FILLERS, Αποκατάσταση ρυτίδων, Θεραπεία Μπότοξ

  Το botulinum toxin και τα Fillers έχουν καταπληκτικά και άμεσα αποτελέσματα στις ρυτίδες χωρίς να απαιτείται αποχή από την εργασία ή τις υπόλοιπες καθημερινές δραστηριότητες .  Το Υαλουρονικό Οξύ είναι συστατικό της επιδερμίδας μας και είναι αυτό που δίνει την ενυδάτωση, τη σφριγηλότητα και εν μέρει την ελαστικότητα στο δέρμα. Τοποθετείται εντός του δέρματος με μικρονυγμούς με σκοπό να βελτιώσουμε τις λεπτές ή τις βαθιές ρυτίδες, τον όγκο των χειλιών ή την εμφάνιση των ουλών. Το αποτέλεσμα είναι μία απαλότερη και πιο νεανική εμφάνιση του προσώπου μέσα σε λίγο χρόνο με μεγάλη ασφάλεια.

  • Η θεραπεία με το υαλουρονικό οξύ πονάει ελάχιστα, ενώ σε πιο ευαίσθητα άτομα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αναισθητική κρέμα.
  • Τα πιο γνωστά και ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούνται σήμερα παγκοσμίως είναι: Restylane, Juviderm, Filorga.
  • Η χρήση του υαλουρονικού δεν απαιτεί τεστ ευαισθησίας και το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι περίπου ένα χρόνο.

  Xρησιμοποιείται στις εξής περιοχές:

  • ρυτίδες χειλιών
  • ρυτίδες στόματος
  • ρυτίδες παρειών
  • σε χείλη για αύξηση του όγκου (σαρκώδη χείλη)
  • ζυγωματικά
  • σε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
  • σε ρυτίδες μετώπου, ματιών, μεσοφρύου
  • σε ουλές ακμής
  • σε όλο το πρόσωπο για ενυδάτωση

  botulinum toxin, FILLERS

  Γίνεται αποκατάσταση στις ρυτίδες με botulinum toxin;

  Οι αντιαισθητικές ρυτίδες και αυλακώσεις του προσώπου προκαλούνται από την επαναλαμβανόμενη δράση των υποκειμένων μυών που βεβαίως έχει σχέση με την εκφραστικότητα του προσώπου. Η καθημερινή συνοφρύωση, οι εκφράσεις εκπλήξεως, χαράς και λύπης επί σειρά ετών έχουν σαν αποτέλεσμα να αφήνουν αναγκαστικά βαθιές ρυτιδώσεις στην επιδερμίδα μεταξύ των φρυδιών, στη γέφυρα της μύτης, κατά μήκος του μετώπου και στις γωνίες των ματιών. Αυτές οι ρυτίδες έκφρασης, όπως ονομάζονται, δίνουν μία άγρια και λυπημένη έκφραση στο πρόσωπο.

  Οι δερματολόγοι τώρα πια μπορούν να αποκαταστήσουν αυτές τις ρυτίδες και τις αυλακώσεις του προσώπου με μία απλή ένεση botulinum toxin.

  Τί είναι το botulinum toxin;

  Botulinum toxin type A είναι ουσία η οποία μπλοκάρει τη μετάδοση της νευρικής διέγερσης από το νευρικό κύτταρο προς το μυ. ΄Ετσι τοποθετώντας πολύ μικρές ποσότητες απ΄αυτήν την ουσία μέσα σε συγκεκριμένους μυς του προσώπου, μπλοκάρεται η έντονη σύσπαση τους και έτσι προκαλούμε την τοπική χαλάρωσή τους.

  Η θεραπεία με botulinum toxin

  Η θεραπεία με botulinum toxin περιλαμβάνει την έγχυση μικρών ποσοτήτων εντός των υποκειμένων μυών έτσι ώστε να προκληθεί η χαλάρωσή τους. Η όλη διαδικασία δεν πονά σχεδόν καθόλου και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει την ίδια ημέρα στην εργασία του και στις καθημερινές ασχολίες του. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται μετά από 3-7 ημέρες και διαρκεί  3-6 μήνες.

  Ποιές περιοχές μπορεί να θεραπεύσει το botulinum toxin;

  Με το botulinum toxin μπορούμε να θεραπεύσουμε τις περισσότερες περιοχές, του προσώπου και του λαιμού, οι οποίες αναλύονται παρακάτω:

  • Τις κάθετες γραμμές ανάμεσα στα βλέφαρα και στη ράχη της ρινός
  • Τις ρυτίδες που βρίσκονται στις γωνίες των ματιών και οι οποίες ονομάζονται πόδια της χήνας
  • Τις οριζόντιες γραμμές του μετώπου και
  • Τις ρυτιδώσεις του λαιμού
  • Οι ρυτίδες καπνιστή ή οι ρυτίδες γέλιου γύρω από το στόμα

  Απότη στιγμή, που ο μυς είναι χαλαρωμένος, δεν μπορεί να συσπασθεί έντονα. ΄Ετσι δεν υπάρχει τρόπος δημιουργίας των ανεπιθύμητων ρυτίδων. Επομένως με το Βotox  έχουμε εξαφάνιση των ρυτίδων αλλά ταυτόχρονα έχουμε και πρόληψη όσον αφορά  τη δημιουργία νέων.

  Υπάρχουν παρενέργειες από το botulinum toxin;

  Οι παρενέργειες από το botulinum toxin είναι μηδαμινές και μπορεί να είναι μία απλή εκχύμωση στο σημείο της ένεσης η οποία υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες. Το μέικ-απ μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως μετά τη θεραπεία αλλά χρειάζεται αποφυγή της πίεσης ή του τριψίματος της περιοχής για λίγες ώρες.

  Δρ. Απόστολος Καραλέξης στα ΜΜΕ

  Γιατί Να Μας Επιλέξετε

  Ποια είναι τα σημεία υπεροχής της κλινικής μας στην αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ και στην αποτρίχωση με laser, καθώς και όλων των υπηρεσιών αισθητικής προσώπου και δέρματος;

  Πολυετής εμπειρία

  Ύπαρξη εμπειρίας άνω των 20 ετών στο αντικείμενο της αποτρίχωσης με laser και της αφαίρεσης ταττοο με ανώδυνες μεθόδους χωρίς σημάδια. Ελάτε για μία ριζική ολική αποτρίχωση σώματος!

  Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός

  Διαθέτουμε τα καλύτερα laser στην αγορά, ώστε να σας προσφέρουμε ταχύτατες και αποτελεσματικές συνεδρίες με γνώμονα πάντα τη δική σας ευκολία και ικανοποίηση.

  Θετικές Κριτικές

  Επώνυμοι, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, είναι ανάμεσα στους ικανοποιημένους που εμπιστεύτηκαν την κλινική μας. Στα μάτια των πελατών μας βλέπουμε πολύ ιδιαίτερες προσωπικότητες και εξετάζουμε κάθε περίπτωση χωριστά και με προσήλωση για ένα αισθητικά άριστο αποτέλεσμα.

  Εύκολη πρόσβαση

  Η κλινική Dermahair βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στα 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής. Πλήθος αξιόλογων ξενοδοχείων βρίσκονται πλησίον της κλινικής.

  Συνεχής Εκπαίδευση

  Ο Δερματολόγος Κος Καραλέξης είναι Στρατιωτικός Ιατρός , Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και έχει 20ετή κλινική εμπειρία ση δερματολογία και δερματοχειρουργική.

  Προσιτές Τιμές

  Η ανθρώπινη προσέγγιση, η επικοινωνία, η κατανόηση και το ενδιαφέρον είναι τα στοιχεία, που κάνουν τη βασική διαφορά μας από τους άλλους, πάντα σε προσιτές τιμές.

  Επικοινωνία

  Δρ. Καραλέξης Απόστολος

  Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
  Μετεκπαιδευθείς στις Η.Π.Α. στην Δερματοχειρουργική