Για Αποτρίχωση με Laser ή Αφαίρεση Τατουάζ Καλέστε Τώρα στο +30 210 723 2932 | info@laser-removal.gr

  Fractional Laser

  Το Fractional Laser έχει την ικανότητα να διαχωρίζει την δέσμη του σε εκατοντάδες λεπτές δέσμες έτσι ώστε να σαρώνει το δέρμα χωρίς να απαιτεί μεγάλο χρόνο αποκατάστασης μετά τη θεραπεία.
  Δρα στους ινοβλάστες και τους αναγκάζει να παράγουν κολλαγόνο κάνοντας το δέρμα μας πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό. Το Fractional Laser είναι το μόνο laser που κάνει ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.

  Σε ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται το fractional Laser;

  • Ανάπλαση προσώπου
  • Θεραπεία ρυτίδων
  • Φωτογήρανση
  • Θεραπεία ραγάδων
  • Σύσφιξη προσώπου
  • Κηλίδες – πανάδες
  • Ουλές ακμής
  • Ουλές και σημάδια

  Πονάει καθόλου η όλη θεραπεία με το Fractional;

  Η συνεδρία με το Fractional Laser είναι σχετικά ανώδυνη και άριστα ανεκτή. Συνήθως αισθανόμαστε ήπια τσιμπηματάκια στην περιοχή εφαρμογής ενώ μετά το τέλος της θεραπείας δημιουργείται μια ήπια κοκκινίλα παρόμοια με το κοκκίνισμα από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Το ήπιο αυτό κοκκίνισμα διαρκεί 1-2 ημέρες και μπορεί να καλυφθεί με make up

  Πότε μπορώ να επιστέψω στις δραστηριότητές μου;

  Η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση.

  Removing warts - olive

  Πόσες θεραπείες απαιτούνται;

  Αυτό εξαρτάται από το είδος του προβλήματος και από την κατάσταση του δέρματος. Το πιο συνηθισμένο είναι 3-4 συνεδρίες ανά μήνα περίπου. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας φορά. Το δέρμα φαίνεται πιο αναζωογονημένο, λείο, φωτεινό και σφριγηλό χωρίς τα σημάδια του χρόνου επάνω του. Για τις ραγάδες και τις ουλές ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος.

  Δρ. Απόστολος Καραλέξης στα ΜΜΕ

  Γιατί Να Μας Επιλέξετε

  Ποια είναι τα σημεία υπεροχής της κλινικής μας στην αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ και στην αποτρίχωση με laser, καθώς και όλων των υπηρεσιών αισθητικής προσώπου και δέρματος;

  Πολυετής εμπειρία

  Ύπαρξη εμπειρίας άνω των 20 ετών στο αντικείμενο της αποτρίχωσης με laser και της αφαίρεσης ταττοο με ανώδυνες μεθόδους χωρίς σημάδια. Ελάτε για μία ριζική ολική αποτρίχωση σώματος!

  Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός

  Διαθέτουμε τα καλύτερα laser στην αγορά, ώστε να σας προσφέρουμε ταχύτατες και αποτελεσματικές συνεδρίες με γνώμονα πάντα τη δική σας ευκολία και ικανοποίηση.

  Θετικές Κριτικές

  Επώνυμοι, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, είναι ανάμεσα στους ικανοποιημένους που εμπιστεύτηκαν την κλινική μας. Στα μάτια των πελατών μας βλέπουμε πολύ ιδιαίτερες προσωπικότητες και εξετάζουμε κάθε περίπτωση χωριστά και με προσήλωση για ένα αισθητικά άριστο αποτέλεσμα.

  Εύκολη πρόσβαση

  Η κλινική Dermahair βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στα 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής. Πλήθος αξιόλογων ξενοδοχείων βρίσκονται πλησίον της κλινικής.

  Συνεχής Εκπαίδευση

  Ο Δερματολόγος Κος Καραλέξης είναι Στρατιωτικός Ιατρός , Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και έχει 20ετή κλινική εμπειρία ση δερματολογία και δερματοχειρουργική.

  Προσιτές Τιμές

  Η ανθρώπινη προσέγγιση, η επικοινωνία, η κατανόηση και το ενδιαφέρον είναι τα στοιχεία, που κάνουν τη βασική διαφορά μας από τους άλλους, πάντα σε προσιτές τιμές.

  Επικοινωνία

  Δρ. Καραλέξης Απόστολος

  Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
  Μετεκπαιδευθείς στις Η.Π.Α. στην Δερματοχειρουργική