Για Αποτρίχωση με Laser ή Αφαίρεση Τατουάζ Καλέστε Τώρα στο +30 210 723 2932 | info@laser-removal.gr

  Νήματα Προσώπου

  Τα νήματα ανόρθωσης προσώπου τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα και είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία. Νήματα ανόρθωσης στο 2107232932. Πιο κάτω δίνονται πολλές χρήσιμες πληροφορίες αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένες γνώσεις.

  Νήματα ανόρθωσης Προσώπου – Mesolifting Threads

  Τα νήματα ανόρθωσης προσώπου τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα και είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία, η οποία τείνει να αντικαταστήσει ή να αναβάλλει για πολλά χρόνια το χειρουργικό λίφτινγκ. Οι αυξημένες απαιτήσεις στην Ιατρική Αισθητική για ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους οδήγησαν τον Δερματολόγο στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

  Με τον απλό αυτό τρόπο που εφαρμόζει ο Δερματολόγος στο ιατρείο του γλιτώνουμε από τις ενδεχόμενες επιπλοκές του χειρουργείου με βασικότερη αυτή της αλλοίωσης των χαρακτηριστικών του προσώπου.

  Νήματα ανόρθωσης Προσώπου – Mesolifting Threads

  Πού μπορούν να τοποθετηθούν τα Νήματα;

  Τα νήματα μπορούν νο τοποθετηθούν στα παρακάτω σημεία:

  • ζυγωματικά
  • λαιμός
  • παρειές
  • φρύδια
  • γλουτοί
  • μηροί

  Πώς εφαρμόζεται η μέθοδος με τα νήματα;

  Κατ αρχάς το υλικό των νημάτων είναι απόλυτα συμβατό με αυτό του ανθρωπίνου δέρματος γιατί ουσιαστικά είναι το υλικό των απορροφήσιμων ραμμάτων που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στην χειρουργική και δεν έχει καμία παρενέργεια. Είναι υλικά πιστοποιημένα με CE και πλήρως αφομοιώσιμα από το δέρμα.

  Απορροφούνται σταδιακά με τον χρόνο, ενώ ταυτόχρονα διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου πράγμα που βελτιώνει την υφή του δέρματος.
  Τα πιο σύγχρονα νήματα έχουν στην επιφάνειά τους αναρτήσεις(cogs) που τραβούν “τσιτώνουν” το δέρμα, βελτιώνοντας έτσι την χαλάρωση.
  Η τοποθέτηση των νημάτων γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά στο ιατρείο και είναι εντελώς ανώδυνη.

  Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης των νημάτων;

  • είναι μία αναίμακτη, χωρίς επιπλοκές ή πόνο μέθοδος με άμεσα αποτελέσματα
  • βελτιώνει άμεσα την εμφάνιση και μπορεί να συνδυαστεί με άλλες αισθητικές θεραπείες όπως το υαλουρονικό οξύ, το Botox κλπ.
  • Αντικαθιστά ή καθυστερεί το χειρουργικό λίφτινγκ

  Ποιοί είναι οι περιορισμοί στην εφαρμογή του;

  Απαιτεί από τον γιατρό γνώσεις Δερματοχειρουργικής και ειδική εκπαίδευση, πράγμα που διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα στην κλινική Dermahair.

  Δρ. Απόστολος Καραλέξης στα ΜΜΕ

  Γιατί Να Μας Επιλέξετε

  Ποια είναι τα σημεία υπεροχής της κλινικής μας στην αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ και στην αποτρίχωση με laser, καθώς και όλων των υπηρεσιών αισθητικής προσώπου και δέρματος;

  Πολυετής εμπειρία

  Ύπαρξη εμπειρίας άνω των 20 ετών στο αντικείμενο της αποτρίχωσης με laser και της αφαίρεσης ταττοο με ανώδυνες μεθόδους χωρίς σημάδια. Ελάτε για μία ριζική ολική αποτρίχωση σώματος!

  Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός

  Διαθέτουμε τα καλύτερα laser στην αγορά, ώστε να σας προσφέρουμε ταχύτατες και αποτελεσματικές συνεδρίες με γνώμονα πάντα τη δική σας ευκολία και ικανοποίηση.

  Θετικές Κριτικές

  Επώνυμοι, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, είναι ανάμεσα στους ικανοποιημένους που εμπιστεύτηκαν την κλινική μας. Στα μάτια των πελατών μας βλέπουμε πολύ ιδιαίτερες προσωπικότητες και εξετάζουμε κάθε περίπτωση χωριστά και με προσήλωση για ένα αισθητικά άριστο αποτέλεσμα.

  Εύκολη πρόσβαση

  Η κλινική Dermahair βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στα 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής. Πλήθος αξιόλογων ξενοδοχείων βρίσκονται πλησίον της κλινικής.

  Συνεχής Εκπαίδευση

  Ο Δερματολόγος Κος Καραλέξης είναι Στρατιωτικός Ιατρός , Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και έχει 20ετή κλινική εμπειρία ση δερματολογία και δερματοχειρουργική.

  Προσιτές Τιμές

  Η ανθρώπινη προσέγγιση, η επικοινωνία, η κατανόηση και το ενδιαφέρον είναι τα στοιχεία, που κάνουν τη βασική διαφορά μας από τους άλλους, πάντα σε προσιτές τιμές.

  Επικοινωνία

  Δρ. Καραλέξης Απόστολος

  Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
  Μετεκπαιδευθείς στις Η.Π.Α. στην Δερματοχειρουργική