Για Αποτρίχωση με Laser ή Αφαίρεση Τατουάζ Καλέστε Τώρα στο +30 210 723 2932 | info@karalexis.gr | English Ελληνικά

  Επιστημονικός Διευθυντής Derma Hair Clinic

  Ο Δερματολόγος Δρ. Απόστολος Καραλέξης αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Ιατρική του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Συνέχισε την εκπαίδευση του στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» στην ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας. Κατόπιν, μετεκπαιδεύτηκε στην Αμερική πάνω στη Δερματολογία και στη Δερματοχειρουργική.

  • Έχει λάβει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.
  • Είναι Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
  • Έχει 20ετή κλινική εμπειρία στις παθήσεις του δέρματος.
  • Είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) και συμμετέχει ενεργά ως σύνεδρος αλλά και ως ομιλητής στα συνέδρια που διοργανώνει.

  Derma Hair Clinic

  H Derma Hair Clinic είναι διακεκριμένη κλινική από διεθνείς οργανισμούς. Το προσωπικό της είναι άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο. Έχει βραβευτεί για την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών της από το διεθνή οργανισμό whatclinic το 2017 και το 2018. Διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς. Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στα 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής.

  Επώνυμοι, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, είναι ανάμεσα στους ικανοποιημένους που εμπιστεύτηκαν την κλινική μας.

  Αυτό που την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες είναι η ανθρώπινη προσέγγιση, η κατανόηση και το ενδιαφέρον προς τους ασθενείς.

  Αποτρίχωση με Laser

  Συμμετοχές σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια

  • 2018 - Συνέδριο της ISHRS με θέμα Θεραπείες Μαλλιών και Μεταμόσχευση Μαλλιών
  • 2017 - 25th International Society of Hair Restoration Congress - Συνέδριο για μεταμόσχευση μαλλιών της International Society of Hair Restoration Surgery στην Πράγα.
  • 2016 - Συνέδριο της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής στο Αττικό Νοσοκομείο στην Αθήνα με θέμα την Περιοφθαλμική χώρα και την αποκατάστασή της.
  • 2015 - Συνέδριο της ISHRS, με θέμα την μεταμόσχευση μαλλιών και την αποκατάσταση των παθήσεων του τριχωτού της κεφαλής που οδηγούν σε αραίωσή του.
  • 2014 - Συνέδριο Παθήσεων Εξαρτημάτων Δέρματος από την Πανεπιστημιακή Δερματολογική κλινική του Νοσοκομείου “Αττικόν” στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο Κάραβελ.
  • 2014 - Συνέδριο Αντιγήρανσης που έλαβε χώρα στο Παρίσι.
  • 2013 - 9 Παγκόσμιο Συνέδριο Cosmetic Dermatology στην Αθήνα. Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές ήταν και ο Δερματολόγος Απόστολος Καραλέξης ο οποίος αναφέρθηκε στις πιο σύγχρονες τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών Παγκοσμίως με θέμα:”Hair Transplantation-what s News”
  • 2012 - 20ο συνέδριο της International Society of Hair Restoration Surgery στις Μπαχάμες.

  Εξαιρετική ιατρική ομάδα & εγκαταστάσεις.
  Μετεκπαιδευθείς στις Η.Π.Α.
  Απόλυτα ικανοποιημένοι ασθενείς.

  Δρ. Καραλέξης Απόστολος
  Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος. Μετεκπαιδευθείς στις Η.Π.Α. στην Δερματοχειρουργική

  Δρ. Απόστολος Καραλέξης στα ΜΜΕ

  Γιατί Να Μας Επιλέξετε

  Ποια είναι τα σημεία υπεροχής της κλινικής μας στην αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ και στην αποτρίχωση με laser, καθώς και όλων των υπηρεσιών αισθητικής προσώπου και δέρματος;

  Πολυετής εμπειρία

  Διαθέτουμε εμπειρία άνω των 20 ετών στο αντικείμενο της αποτρίχωσης και της αφαίρεσης τατουάζ με laser, χρησιμοποιώντας ανώδυνες μεθόδους χωρίς σημάδια.

  Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός

  Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα laser στην αγορά, ώστε να σας προσφέρουμε ταχύτατες και αποτελεσματικές συνεδρίες με γνώμονα πάντα τη δική σας ευκολία και ικανοποίηση.

  Θετικές Κριτικές

  Ανάμεσα στους ασθενής που μας εμπιστεύτηκαν συγκαταλέγονται επώνυμοι, επιστήμονες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Στα μάτια των πελατών μας βλέπουμε πολύ ιδιαίτερες προσωπικότητες και εξετάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και με προσήλωση για ένα αισθητικά άριστο αποτέλεσμα.

  Εύκολη πρόσβαση

  Η Derma Hair Clinic βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στα 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής. Πλήθος αξιόλογων ξενοδοχείων βρίσκονται πλησίον της κλινικής.

  Συνεχής Εκπαίδευση

  Ο Δερματολόγος Δρ. Απόστολος Καραλέξης είναι Στρατιωτικός Ιατρός , Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και έχει 20ετή κλινική εμπειρία στη δερματολογία και δερματοχειρουργική. Συμμετέχει συχνά σε συνέδριά με σκοπό να ενημερώνεται για τις νέες τεχνικές και μεθόδους.

  Προσιτές Τιμές

  Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ανθρώπινη προσέγγιση, η επικοινωνία, η κατανόηση και το ενδιαφέρον. Προσφέρουμε προσιτές τιμές.

  Επικοινωνία

  Δρ. Καραλέξης Απόστολος

  Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
  Μετεκπαιδευθείς στις Η.Π.Α. στην Δερματοχειρουργική

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
  ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Για να συνεχίσετε την περιήγηση στον ιστότοπο συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.     Προτιμήσεις