Η αφαίρεση τατουάζ με laser στην Αθήνα στη Derma Hair Clinic γίνεται ανώδυνα χωρίς ουλές με 100% επιτυχία από τον ειδικό δερματολόγο ιατρό κ. Καραλέξη. Πότε προβαίνουμε στην αφαίρεση τατουάζ με laser; Συμβαίνει κάποιες φορές αμέσως μετά το ¨κτύπημα¨ ενός τατουάζ να μην το θέλουμε, διότι δεν μας εκφράζει πια. Άλλες φορές πάλι διαπιστώνουμε ότι ήταν λάθος στιγμή, όταν το κάναμε, και τώρα πια θέλουμε να μην το βλέπουμε. Φυσικά, πάντα υπάρχει η λύση.

Αφαίρεση έγχρωμου Τατουάζ στην Αθήνα με Laser και 100% επιτυχία

Η αφαίρεση τατουάζ στην Αθήνα με Laser μπορεί να πραγματοποιηθεί με 100% επιτυχία. Προβαίνουμε στην αφαίρεση ταττοο, όταν πια δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, και μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα κι όταν αυτό είναι έγχρωμο.

Σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί κάποιο τατουάζ (Δερματοστιξία) να δημιουργεί ιατρικά προβλήματα όπως αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής. Τέλος κοινωνικοί ή εργασιακοί λόγοι μπορεί να επιβάλουν την αφαίρεσή του ή υπάρχει και η περίπτωση να το βαρεθήκατε.

Και τώρα τι γίνεται; Πως θα το αφαιρέσετε με επιτυχία χωρίς να αφήσει σημάδι;

Μην ανησυχείτε γιατί στην Dermahair στην Αθήνα είμαστε εξειδικευμένοι και μεγάλη εμπειρία στην αφαίρεση και των πιο δύσκολων και πολύχρωμων τατουάζ.

Ποιοί είναι οι τρόποι αφαίρεσης ενός έγχρωμου τατουάζ;

Η Δερμοαπόξεση (Dermabrasion) γίνεται με τοπική αναισθησία και ενδείκνυται:

  • για τα πολύχρωμα τατουάζ
  • για τα τατουάζ που αντιστέκονται στην αφαίρεση με Laser
  • για τα τατουάζ που επιθυμούμε να τα αφαιρέσουμε άμεσα σε μία μόνο συνεδρία.

Η Δερμοαπόξεση είναι επεμβατική μέθοδος και ουσιαστικά προκαλείται απόξεση των ανώτερων στοιβάδων του δέρματος μαζί με την χρωστική του τατουάζ. Μετά το τέλος της συνεδρίας δημιουργείται μία επιφανειακή πληγή, η οποία επουλώνεται σταδιακά με τον χρόνο.
Μία μόνο Δερμοαπόξεση είναι συνήθως αρκετή για να απαλλαγούμε οριστικά από το ανεπιθύμητο τατουάζ οποιουδήποτε χρώματος και μεγέθους κι αν είναι.

Τύποι Λέιζερ (Laser) που χρησιμοποιούνται ευρέως για την αφαίρεση τατουάζ:

  • QSwitched Alexandrite
  • QSwitched ND-Yag
  • QSwitched Ruby

Στην κλινική DermaHair διαθέτουμε το QSwitched Ruby Laser Γερμανικής κατασκευής που είναι από τα πιο αποτελεσματικά διεθνώς στην αφαίρεση των τατουάζ.

Το δέρμα παραμένει ανέπαφο χωρίς ουλές μετά την επιτυχή αφαίρεση του τατουάζ ενώ η αποκατάσταση του δέρματος μετά από κάθε συνεδρία είναι ταχύτατη έτσι ώστε η επόμενη συνεδρία να μπορεί να γίνει ακόμα και μετά 20 ημέρες εκεί που με τα υπόλοιπα Qswitched Lasers απαιτούνται 40-60 ημέρες.