Για Αποτρίχωση με Laser ή Αφαίρεση Τατουάζ Καλέστε Τώρα στο +30 210 723 2932 | info@karalexis.gr | English Ελληνικά

  Αφαίρεση Τατουάζ Pico Laser (λέιζερ) στην Αθήνα

  Τα τελευταία χρόνια, τα τατουάζ παρουσιάζουν μεγάλη άνοδο σε όλο τον κόσμο και φυσικά και  στην Ελλάδα. Ενώ τα τατουάζ κάποτε θεωρούνταν μόνιμα, είναι πλέον δυνατόν  να αφαιρεθούν, είτε εντελώς είτε μερικώς. Η επαναστατική εισαγωγή του laser στη δερματολογία έφερε αλλαγές σε πολλούς τομείς, μεταξύ αυτών και στην αφαίρεση τατουάζ. Οι τεχνικές αφαίρεσης τατουάζ πραγματοποιούνται με laser ή dermabrasion σε έγχρωμο τατουάζ.

  Πολλοί είναι αυτοί που μετά την απόκτηση ενός τατουάζ αποφασίζουν ότι δεν το θέλουν, ότι το βαρέθηκαν ή ότι δεν τους εκφράζει πια. Άλλες φορές διαπιστώνουν ότι ήταν λάθος η στιγμή πραγματοποίησής του ή ακόμα και λάθος το σημείο. Τέλος, κοινωνικοί ή εργασιακοί λόγοι μπορεί να επιβάλουν την αφαίρεσή του. Υπάρχει ωστόσο λύση για αυτό.

  Το Laser αποτελεί τη μόνη κλινικά αποδεδειγμένη μέθοδο αφαίρεσης των τατουάζ. Προσφέρει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, αποφεύγοντας πιθανές επιπλοκές, όπως τη δημιουργία εγκαύματος και ουλής.

  Το Laser διασπά τα σωματίδια του μελανιού του τατουάζ σε πολύ μικρά τμήματα. Πρέπει να είναι ικανό να εκπέμπει επαρκή ενέργεια, ώστε να παρέχει αποτελεσματική θεραπεία. Αυτός είναι ο λόγος που αρκετές φορές χρειάζονται περισσότερες επαναλήψεις για να σβηστεί ένα τατουάζ, ιδίως αν είναι μεγάλο.

  Αφαίρεση Τατουάζ Πλάτη

  Αφαίρεση Τατουάζ Αθήνα

  Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν υποβληθείτε σε αφαίρεση τατουάζ

  • Συνήθως πριν το laser πραγματοποιείται δερματικό τεστ για την αποφυγή αλλεργικής αντίδρασης.
  • Τα laser που χρησιμοποιούνται για αποτρίχωση ή ανάπλαση δέρματος δεν είναι κατάλληλα για αφαίρεση τατουάζ.
  • Η ευκολία στην αφαίρεση ενός τατουάζ εξαρτάται από το βάθος της  χρωστικής ουσίας, την ποσότητά της και το είδος του υλικού.
  • Σημαντικό ρολό στην αφαίρεση του τατουάζ παίζει ο τύπος της επιδερμίδας. Όσο πιο σκούρο είναι το δέρμα τόσο περισσότερο χρόνο θα χρειαστεί για να αφαιρεθεί το τατουάζ.
  • Το laser απαγορεύεται να εφαρμοστεί σε μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα.
  • Ο πόνος είναι υποφερτός. Καλό ωστόσο είναι να έχει εφαρμοστεί από πριν αναισθητική κρέμα.
  • Η αφαίρεση ενός τατουάζ απαιτεί από 3-8 εφαρμογές ανά 20-30 ημέρες περίπου.
  • Συχνά μετά την αφαίρεση του τατουάζ εμφανίζονται συμπτώματα, όπως φουσκάλες, οίδημα, αιμορραγία και ερυθρότητα.
  • Η τιμή εξαρτάται από το μέγεθος του τατουάζ.

  Αφαίρεση τατουάζ απο τα φρύδια

  ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΤΟΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ

  Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το τατουάζ στα φρύδια. Μπορεί να σβήσει μέσα σε λίγες συνεδρίες, χωρίς σημάδι και με μεγάλη ασφάλεια.

  Αφαίρεση τατουαζ από τα φρύδια 100%

  Ποιές περιοχές του σώματος μπορούν να υποβληθούν σε αφαίρεση τατουάζ;

  Το σημείο του τατουάζ παίζει ρόλο στο πόσο δύσκολο είναι να αφαιρεθεί και στο αν θα αφαιρεθεί εντελώς. Οι περιοχές που μπορούν να υποβληθούν στην αφαίρεση τατουάζ είναι:

  • πρόσωπο και λαιμός
  • σώμα ( στήθος, πλάτη, κοιλιά , πόδια ,χέρια, γλουτοί, μασχάλες ,μπικίνι)

  Η αφαίρεση τατουάζ με Laser απαιτεί ειδικά εξειδικευμένο δερματολόγο;

  Η αφαίρεση τατουάζ αποτελεί μια απαιτητική τεχνική. Ο δερματολόγος Dr. Απόστολος Καραλέξης είναι ο πλέον κατάλληλος ιατρός με μεγάλη εμπειρία στην αφαίρεση τατουάζ με Laser. Έχει μετεκπαιδευθεί στις ΗΠΑ στη Δερματοχειρουργική και στα Laser. Ξεκινώντας από τη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ όπου και εκπαιδεύτηκε, παρακολούθησε και εφάρμοσε όλες τις νέες τεχνικές της αφαίρεσης των τατουάζ. Διαθέτει εμπειρία περισσότερη των 15 ετών στην αφαίρεσή τους.

  Αφαίρεση τατουάζ  με PICO Laser

  Το Pico laser είναι το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό λέιζερ που χρησιμοποιείται στην αφαίρεση τατουάζ σε όλο τον κόσμο.

  Η αποτελεσματικότητα του,  οφείλεται στο γεγονός , ότι χρησιμοποιεί παλμούς πολύ υψηλής έντασης για τη διάσπαση του τατουάζ αλλά σε πολύ μικρότερο χρόνο (σε Picoseconds  σε σχέση με τα παλαιότερα laser που λειτουργούσαν σε nanoseconds). Με αυτό τον τρόπο ,διασπάται η χρωστική του τατουάζ σε σκόνη και αποβάλλεται από το λεμφικό σύστημα με πολύ ευκολότερο τρόπο. Λόγω της ταχύτητας εκπομπής των παλμών ,η ακτίνα του λέιζερ έρχεται για πολύ λίγο σ επαφή με το δέρμα κι έτσι δεν επηρεάζονται οι περιβάλλοντες υγιείς ιστοί του δέρματος.

  Αφαιρεί με επιτυχία όλα τα χρώματα tattoo, κάτι που ήταν ανέφικτο με τα προηγούμενα λέιζερ ,καθώς και αυτά που είναι μεγάλου μεγέθους  ,στις μισές συνεδρίες απ ότι απαιτούνταν μέχρι σήμερα

  Αφαίρεση Τατουάζ με Laser, Αφαίρεση τατουάζ στην κοιλία

  Αφαίρεση Τατουάζ με Laser, Αφαίρεση ταττοο

  Αφαίρεση Τατουάζ με Laser, Αφαίρεση τατουάζ στο μπράτσο

  Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας για την αφαίρεση τατουάζ στην υπερσύγχρονη και άρτια εξοπλισμένη Derma Hair Clinic.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αφαίρεση τατουάζ, ο ιατρός Dr. Απόστολος Καραλέξης, βρίσκεται στη διάθεσή σας.

  Αφαίρεση Τατουάζ με Laser, Αφαίρεση τατουάζ στήθος

  Αφαίρεση Τατουάζ με Laser, Αφαίρεση ταττοο

   

  ΤΙΜΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΑΤΤΟΟ ΜΕ LASER

  Η τιμή για την αφαίρεση ενός ταττοο εξαρτάται από το μέγεθός, το χρόνο και την ηλικία του. Υπάρχει η δυνατότητα για πακέτο τιμής εάν κλειστεί για αριθμό 6 συνεδριών η οποία είναι αρκετά πιο συμφέρουσα.

   

  Δρ. Απόστολος Καραλέξης στα ΜΜΕ

  Γιατί Να Μας Επιλέξετε

  Ποια είναι τα σημεία υπεροχής της κλινικής μας στην αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ και στην αποτρίχωση με laser, καθώς και όλων των υπηρεσιών αισθητικής προσώπου και δέρματος;

  Πολυετής εμπειρία

  Διαθέτουμε εμπειρία άνω των 20 ετών στο αντικείμενο της αποτρίχωσης και της αφαίρεσης τατουάζ με laser, χρησιμοποιώντας ανώδυνες μεθόδους χωρίς σημάδια.

  Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός

  Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα laser στην αγορά, ώστε να σας προσφέρουμε ταχύτατες και αποτελεσματικές συνεδρίες με γνώμονα πάντα τη δική σας ευκολία και ικανοποίηση.

  Θετικές Κριτικές

  Ανάμεσα στους ασθενής που μας εμπιστεύτηκαν συγκαταλέγονται επώνυμοι, επιστήμονες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Στα μάτια των πελατών μας βλέπουμε πολύ ιδιαίτερες προσωπικότητες και εξετάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και με προσήλωση για ένα αισθητικά άριστο αποτέλεσμα.

  Εύκολη πρόσβαση

  Η Derma Hair Clinic βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στα 100 μέτρα από τη στάση του μετρό Μεγάρου Μουσικής. Πλήθος αξιόλογων ξενοδοχείων βρίσκονται πλησίον της κλινικής.

  Συνεχής Εκπαίδευση

  Ο Δερματολόγος Δρ. Απόστολος Καραλέξης είναι Στρατιωτικός Ιατρός , Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και έχει 20ετή κλινική εμπειρία στη δερματολογία και δερματοχειρουργική. Συμμετέχει συχνά σε συνέδριά με σκοπό να ενημερώνεται για τις νέες τεχνικές και μεθόδους.

  Προσιτές Τιμές

  Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ανθρώπινη προσέγγιση, η επικοινωνία, η κατανόηση και το ενδιαφέρον. Προσφέρουμε προσιτές τιμές.

  Επικοινωνία

  Δρ. Καραλέξης Απόστολος

  Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
  Μετεκπαιδευθείς στις Η.Π.Α. στην Δερματοχειρουργική

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
  ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Για να συνεχίσετε την περιήγηση στον ιστότοπο συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.     Προτιμήσεις